Делови на Гази Баба утре без струја

„ЕВН Македонија“ АД известува дека за ден 14.09.2020 година (понеделник),  планирани се следните технички зафати во електро-системот во градот Скопје.

– во периодот од 12:00 – 15:00 часот, дел од корисниците на ул. Јужноморавски Бригади, како и корисниците на куќите (само парните броеви од број 12-30). (општина Г.Баба);

– во периодот од 09:00 – 11:30 часот, дел од корисниците од ул.Трифун Хаџи Јанев, дел од ул.Јани Лукровски (пензионерскиот дом, како и бензинската пумпа на Макпетрол, Катастар, ул.Трифун Хаџи Јанев (корисниците од зградите од број 1-6). (општина Г.Баба);

КАТЕГОРИИ
Споделете ja веста