Дел од општина Центар утре ќе остане без вода

Од ЈП Водовод и канализација е добиено известување, дека на ден 07.10.2020 (среда), поради уличен дефект од ф 80 мм на Бул.Кочо Рацин бр.78 (кај Зелен Пазар), без водоснабдување од 09:00 часот до санирање на дефекто ќе останат  корисниците на дел од Бул.Кочо Рацин, на  потегот од ул.11-ти Октомври до ул.Св.Кирил и Методиј . (општина Центар)

Поврзани вести