Дел од општина Центар без вода

Од ЈП Водовод и Канализација Скопје известуваат дека заради дефект на водоводна мрежа на Бул. Паризански Одреди бр 47, без водоснабдување од 08:30 часот до завршување на дефектот ќе останат корисниците од истиот булевар од потегот од ул. Костурски Херои до ул. Христо Смирненски. (Општина Центар)

Од ЈП Водовод и Канализација Скопје известуваат дека заради дефект на водоводна мрежа на Бул. Паризански Одреди бр 47,…

Publiée par Центар за управување со кризи sur Lundi 17 août 2020
Advertisements