Поради дефект на приклучна цевка на улица 520 број 15 во скопската населба Керамидница, денеска прекин во водоснабдувањето ќе имаат корисниците од оваа улица, соопшти ЈП „Водовод и Канализација“ – Скопје.

– Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 08:30 часот, па до завршување со активностите, информираат од градски водовод.

Advertisements