Дел од Ѓорче Петров и Центар утре ќе останат без струја

Заради  технички зафати во дистрибутивната електро мрежа на ЕВН Македонија на ден 29,05,2021 година (сабота). без електрична енергија ќе останат :

-во време од 04:30 – 09:30 часот корисниците од селата: Љубин, Горно и Долно Свиларе, Рашче, Бојане, Радуша, Дворце, Орашје, дел од с. Кондово (о. Сарај) како и дел од селата Кучково и Волково (о. Ѓорче Петров)

-од 08:30 – 15:30 часот дел од ул. Дане Крапчев – броеви: 6-а, 8- а и б, 10-а, 17, 19 и 21 како и објектот на амбасадата на Република Словенија (о. Центар)

КАТЕГОРИИ
Споделете ja веста