Од ЈП Водовод и Канализација добивме известување дека на ден 01.09.2021 година ( среда ) поради дефект на затварач од ф – 80 мм на раскрсница меѓу улиците Орце Николов и Наум Наумовски Борче, во периодот од 08.00 часот па се до отстранување на дефектот без вода ќе останат дел од корисниците од улиците Орце Николов, Наум Наумовски Борче и Аминта Трети. ( општина Центар 

Advertisements

Поврзани вести