Декадентна колекција светилки кои ќе го „осветлат“ вашиот дом (Фото)

Скулптурната колекција е именувана по францускиот збор за ноќни птици, Noctambule, и исто како нив, е невидлив во текот на денот, додека во текот на ноќните часови се осветлува благодарение на скриените LED светилки во внатрешноста на поврзаните прстени.

Оваа збирка на осветлување е совршено разноврсна и може да се конфигурира или на подот, или во висина верзија. Може да содржи до шест стаклени модули со различни висини и форми со цел да се создаде елемент кој е навистина импресивен, а исто така можете да наведете да додадете стаклена топка или куполна глава за уште поголема личност.

Ефектот што оваа колекција го постигнува не може да се опише со зборови бидејќи претставува чиста магија.