ДЕЈАН МАНАСКОВ СО 12 ГОЛА БЕЗ ПРОМАШУВАЊЕ ВО НОВАТА ПОБЕДА НА ВЕСПРЕМ

Дејан Манасков го имаше веројатно најдоброто издание откако игра за Веспрем, а тоа веќе три години. Нашето репрезенативно крило даде 12 гола без промашување во првенствениот меч против Ѓенѓеш кој заврши со 35-25 за Веспрем кој не знае ни а нерешено во новата сезона и веќе нареди 14 победи во ист број настапи.

Поврзани вести