Д-р Лазаров со критика за задоцнетите мерки на Владата но и несовесноста на граѓаните

Еден од докторите кој јавно и гласно ги критикува задоцнетите мерки на Владата, но и несовесноста на граѓаните е доктор Ненад Лазаров. Во текот на целата пандемија д-р Лазаров е во првата линија во борба со корона вирусот. Пред камерата на Алфа докторот предупредува дека сега е доцна за било какви чекори, Македонија не ја зафати четврт бран на корона туку цунами.

Advertisements

Поврзани вести