Цуклев за Алфа: Буџетот е скроен за поткуп

Започна расправата за буџетот за 2020 година.На матичната собраниска комисија за финансирање и буџет пратениците ќе ги спротистават аргументите за најгломазната државна каса досега.

Пратеникот на ВМРО ДПМНЕ Драган Цуклев беше гостин во вестите на Алфа во 10:30 часот.Еве дел од разговорот.

 

КАТЕГОРИИ
Споделете ja веста