ЦУК: Најава за минирање во Сопиште и Ранковце

На ден 10.08.2020 година стручната екипа на фирмата МАК-ДРИЛ -Кавадарци, во време од 11:00 до 15:00 часот, за потребите на цементарница „Усје“ – Скопје ќе изврши минирање на каменоломот „Говрлево“ во општина Сопиште.
На ден 10.08.2020 година, во периодот помеѓу 08:00 и 18:00 часот, стручниот тим на Мактек Дооел ќе изврши минирање за потребите на компанијата ТРГО-ИНЖЕНЕРИНГ – Јован и др.ДОО на локалитет Радибуш – опш.Ранковце.
КАТЕГОРИИ
Споделете ja веста