24.3 C
Скопје
18.06.2019

Живот и Стил

Речиси 260 луѓе загинале правејќи самослик

Со појавата на „паметните телефони“, самосликовите станаа прилично популарни. Но, едно ново индиско истражување покажува дека тие можат да бидат и кобни. Според податоците, најмалку 259 лица загинале обидувајќи се да направат оригинален самослик. Ова...

За што тинејџерите молчат или лажат?

Што и кога тинејџерите премолчуваат пред своите родители? Колку е опасно кога сами се обидуваат да решат проблем на кој не му се дораснати? На овие прашања многу родители не го знаат вистинскиот одговор. Психијатарката...