-2 C
Скопје
19.01.2019

Здравје

Граѓаните на општина Чаир добија ново место за дружење, спорт и рекреација

Во Топанско Поле во општина Чаир, во присуство на многу граѓани од сите возрасти, рекреативци, реномирани спортисти и спортски друштва, како и претставници на локалната самоуправа и претставници на компанијата Coca-Cola и Пивара Скопје,...
WordPress Image Lightbox Plugin