});

Бебето напуштено од мајката, а оставено кај бабата во скопски Аеродром, заврши на Клиниката за детски болести

Мајка го напуштила своето бебе, откако го родила дома и го однела кај бабата. Мајката на родилката го пријавила случајот

Read more

ВМРО-ДПМНЕ: Јавното обвинителство да ги истражи наводите за притисоци, закани, уцени и поткуп на пратеници

Опозицијата бара обвинителството да покрене постапка по допрен глас за поткупот на пратеници, но и поради заканите, притисоците и уцените

Read more

Исклучени Јанчев, Мијалков и Тодоров – ВМРО-ДПМНЕ завршува со хипотеките од минатото

ВМРО-ДПМНЕ завршува со хипотеките од минатото, ништо повеќе нема да биде исто. Потпретседателот Митко Јанчев разрешен, побарано од матичните комитети

Read more