});

Политичката нестабилност погубна за бизнисот, политичарите помалку да мислат на партиите, повеќе на државата

Ниту реализација на нови инвестиции, ниту пак освојување нови пазари. Продлабочувањето на политичката состојба и евентуалните предвремени избори се најлошата

Read more

Ципрас најави блокада за северниот сосед доколку не поминат Уставните промени

Ципрас најави блокада за Македонија ако пропадне Преспанскиот договор. Грчкиот премиер на обраќањето пред членовите на “Сириза” кажа дека вратата

Read more