});

Се врати во „Пинкови ѕвездички“! Излезе на сцената и пушти глас, тишина кај жирито! (ВИДЕО)

И овој петок, маестралните детски гласови ќе ги израдуваат сите во најгледаното детско музичко шоу на овие простори, “Пинкови ѕвездички”.

Read more

ИМА ИЗРАЗЕН НАТПРЕВАРУВАЧКИ ДУХ: Исидора Митиќ, не се плаши од јаката конкуренција во „Пинкови ѕвездички“ ! (слика+видео)

Исидора Митиќ ја воодушеви својата милионерска публика со учеството во првата сезона на “Пинк ѕвездички”, со нејзината изведба “Лошо вино”.

Read more