});

Трагичен крај: Пронајдено безживотното тело на девојчето кое падна во Вардар бегајќи од кучиња скитници

Околу 22 часот, од водите на Вардар во гостиварски Балиндол било извлечено телото на малолетно девојче за кое претходно беше

Read more