});

ЈО формира комисија за евентуални неправилности на референдумот

Јавниот обвинител на Република Македонија формираше Комисија за следење евентуални противправности поврзани со извршување на кривични дела од Глава шеснаесет 

Read more

ВМРО-ДПМНЕ: СДСМ прифатила промена на уставниот член со кој се гарантира територијална неделивост и неотуѓивост

Зоран Заев и приредува национална катастрофа на Република Македонија. Капитулантскиот договор го менува името, институционалниот идентитет, културата, историјата и Уставот

Read more

Зошто Заев постојано добива удари од својот грчки колега Ципрас?

Нова чивија во пресрет на референдумот за македонскиот премиер од неговиот грчки колега. Зошто грчкиот премиер инсистира на негирање на

Read more