15.7 C
Скопје
20.06.2019

Емисии

ВО ЦЕНТАР со Васко Ефтов-Бојкот на избори или борба за името?!

Интервју со Солза Грчева и Александар Кржаловски. Во центар со Васко Ефтов секоја недела во 22 часот. https://www.youtube.com/watch?v=MG0tmfhDzbI

СЕДМИЦА со Коле Чашуле (08.02.2019)

Седмица-политички магазин, секој петок во 18:25 на Алфа. https://www.youtube.com/watch?v=_-ymkbDo9wI

ЗЕБРА МАГАЗИН: Зои Блаж ни открива зошто се „откажа“ од музиката…

Зебра магазин секој работен ден од 17 часот на Алфа тв. https://www.youtube.com/watch?v=jZzfeNNMThw

Отворено на Алфа: Колку ќе ја чини Македонија законот за јазици

Гости: Александар Пандов и Алберт Муслиу https://www.youtube.com/watch?v=tesdgWu5Q-8

ОТВОРЕНО НА АЛФА: КАДЕ ИСЧЕЗНА МАКЕДОНСКИОТ ЈАЗИК ВО НАТО?!

Гости: ТОНИ МИХАЈЛОВСКИ и АЦО СТАНКОВСКИ. https://www.youtube.com/watch?v=5tAEh2SALyw

Отворено на Алфа: Загадување-Радикални или козметички мерки на локалната и централната власт

Гости: Проф. Драган Ѓорѓев - Институт за јавно здравје, Тони Никушевски - Еко активист, Драги Змијанац - Меѓаши . Отворено на Алфа, од понеделник до петок во 18:18...

Зоран Џорлев гостин во ЗЕБРА МАГАЗИН

Зебра Магазин, секој работен ден од 17 часот на Алфа тв. https://www.youtube.com/watch?v=OQFDQCY6u_0

Отворено на Алфа: Трка со времето за избор на членови на антикорупциска

Гости во студиото: Снежана Калеска Ванчева -СДСМ и Дафина Стојаноска- ВМРО ДПМНЕ . Отворено на Алфа, секој работен ден до 18:18 часот.