10 C
Скопје
22.05.2019

Емисии

Отворено на Алфа: Општина центар со нов мораториум за градење

Гости: Ивица Јакимовски - Претседател на градежната комора во сск Моника Петрова Вељанова - Шеф на кабинет на градоначалникот на општина центар https://www.youtube.com/watch?v=By4uAGHstDY

Отворено на Алфа: Политичко пазарење за правна држава и безбедносен систем.

Гостин:Воислав Зафировски - аналитичар Отворено на Алфа од понеделник до четврток во 18:18 часот. https://www.youtube.com/watch?v=VCg1Q1hpRGU

Отворено на Алфа: Информирај не манипулирај!

Гости: Сара Нешкоска - студент под Односи со Јавност, Правен факултет „Јустинијан Први“, Стефани Манева - студент на новинарство, Правен факултет „Јустинијан Први“Ива Пуовиќ - студент на новинарство, Правен факултет „Јустинијан Први“,Анѓела...

Во Центар со Васко Ефтов – Интервју со Југослав Петрушиќ

Погледнете го најновото издание на емисијата ВО ЦЕНТАР со Васко Ефтов, премиерно прикажана на 24.03.2019 во кое гостува Југослав Петрушиќ. https://www.youtube.com/watch?v=2kA-66YS5_g

Отворено на Алфа: Притвори и затвори како стил на владеење, која е пораката на...

Гости во студиото: -Иван Стоиљковиќ- претседател на Демократска партија на Србите во Македонија и Виктор Цветковски- генерален секретар на ГРОМ Отворено на Алфа од понеделник до...

Отворено на Алфа со Арбен Таравари, Ана Пандевска и Тони Менкиноски

Гости:Арбен Таравари- градоначалник на Гостивар, Ана Пандевска- композитор и Тони Менкиноски- член на работната група за СЈО од ВМОРО-ДПМНЕ Отворено на Алфа од понеделник до четврток во 18:18...

Отворено на Алфа: Од политика на факултет, па назад во политика!

Гостин: Гордана Силјановска Давкова Отворено на Алфа од понеделник до четврток во 18:18 часот. https://www.youtube.com/watch?v=8z1Zjl3wF9s

Гордана Силјановска Давкова вечерва во Отворено на Алфа

Кандидаткатата за Претседател на Република Македонија Гордана Силјановска Давкова вечерва гостува во емисијата Отворено на Алфа. Разговорот на сите актуелни теми во периодот пред почетокот на официјалната кампања...

Во Центар со Васко Ефтов – На кој јазик зборуваат Егејците и каде е...

Зоран Иванов е гостин во најновот издание на емисијата ВО ЦЕНТАР со Васко Ефтов, премиерно прикажана на 17.03.2019. Темата е повеќе од интересна и актуелна, а разговорот е еден од оние кои...

СЕДМИЦА со Коле Чашуле (15.03.2019)

https://www.youtube.com/watch?v=aG4VZisM7Ic

„Крвавиот четврток“ и македонски „ЦРН ПЕТОК“: Вонредно издание на Отворено на Алфа, пресудите...

Гости во студиото: Сотир Костов и Александар Пандов. Отворено на Алфа оди во редовниот термин од понеделник до четврток во 18:18 часот, а вонредното петочно издание е по повод...