16.6 C
Скопје
21.05.2019

Емисии

„ВО ЦЕНТАР“ со Васко Ефтов: Интервју со Александар Вулин

Во најновото издание на Во Центар со Васко Ефтов, проследете го интервјуто со српскиот министер за одбрана Александар Вулин. https://www.youtube.com/watch?v=rvztCeJu6W0

Отворено на Алфа: Економијата во сенка на политиката

Гости во студиото: Никица Мојсоска- Блажевски- главен извршен директор на Македонија 2025-та Апостол Симовски- претседател на ДЗС Влатко Ѓорчев- пратеник https://www.youtube.com/watch?v=vwUhY8Xca6E

ПРЕТСЕДАТЕЛСКИ ИЗБОРИ 2019 – Што може да очекуваме?

Гости: проф.д-р ИВАНКА ВАСИЛЕВСКА - ИК НА ВМРО - ДПМНЕ АЛБЕРТ МУСЛИУ -ADI

Отворено на Алфа: Кампањата почна: Кој има најголема шанса да ја води државата?

Гости во студиото аналитичарите Владимир Божиновски и Абдулади Вејсели. https://www.youtube.com/watch?v=Mup_7fnOu8A