18.2 C
Скопје
16.07.2019

Емисии

СЕДМИЦА со Коле Чашуле

https://www.youtube.com/watch?v=ERl90ZhijNo

Дали власта го става правосудството во погон на заплашување и уценување

Гости во Отворено на Алфа, Александар Пандов и Дарко Јаневски. https://www.youtube.com/watch?v=lpI8ZIHbIl4

На што се должи рекордниот пад во градежништвото – Отворено на Алфа

Гости во Отворено на Алфа, бизнисменот Зоран Азманов и претседателот на градежната комора Ивица Јакомовски. https://www.youtube.com/watch?v=QCzw7dRCeWE

Педофилија – колку општеството потфрла во заштита на сексуално злоставување на деца

Гости во Отворено на Алфа, Драги Змијанац од Прва Детска Амбасада МЕЃАШИ и Хајди Штејрова Симоновиќ од Хелсиншки комитет за човекови права. https://www.youtube.com/watch?v=PQj5XSN-cAU