22.6 C
Скопје
19.05.2019

Емисии

Педофилија – колку општеството потфрла во заштита на сексуално злоставување на деца

Гости во Отворено на Алфа, Драги Змијанац од Прва Детска Амбасада МЕЃАШИ и Хајди Штејрова Симоновиќ од Хелсиншки комитет за човекови права. https://www.youtube.com/watch?v=PQj5XSN-cAU