30 C
Скопје
18.08.2019

Емисии

СЕДМИЦА со Коле Чашуле (23.11.2018)

https://www.youtube.com/watch?v=3AbHlnAqBhE

Отворено на Алфа: Дали ќе се зголеми јавниот долг и дали ќе се зголеми...

Гости во Отворено на Алфа: Марта Наумовска Грнарова, Ирена Чаушевска, Миле Бошков https://www.youtube.com/watch?v=WwHOSK5fElk