30.2 C
Скопје
16.06.2019

Емисии

СЕДМИЦА со Коле Чашуле (30.11.2018)

https://www.youtube.com/watch?v=meHkY3hZw70

Празно столче за министерката Мила Царовска- Нема време да ги чуе проблемите на лицата...

Законски измени на штета на лицата со хендикеп. Засегнатите обвинуваат дека власта сака да им ги земе парите што законски им следуваат. За своите проблеми зборува Бранкица Димитровска- лице со хендикеп и Зоран Мијалков,...

Реформи во пензискиот систем?!

https://www.youtube.com/watch?v=0Cb22HYhalg

СЕДМИЦА со Коле Чашуле (23.11.2018)

https://www.youtube.com/watch?v=3AbHlnAqBhE

Отворено на Алфа: Дали ќе се зголеми јавниот долг и дали ќе се зголеми...

Гости во Отворено на Алфа: Марта Наумовска Грнарова, Ирена Чаушевска, Миле Бошков https://www.youtube.com/watch?v=WwHOSK5fElk