НАЈНОВИ ВЕСТИ

Борис Џонсон излезе на гласање со своето куче

Во Велика Британија денеска се се одржуваат  избори, а Борис Џонсон беше меѓу првите што дојдоа на гласачкото место.

Тој на  гласањето не дојде сам, туку го донесе и своето куче Дилајн, а новинарите забележаа дека неговата девојка Кери Сајмондс не беше со него.

Според фотографиите, Џонсон е голем љубител на кучиња, а Дилајн едноставно го обожава.

КАТЕГОРИИ
Споделете ja веста