Богојески: Европска иднина врз база на историјата

Петар Богојески од Македонски концепт со видео порака до граѓаните. Ја бара поддршката бидејќи, како што вели во видеото, ова е последна шанса за Македонија на Македонците.

 

🔟 за Каузата!#ПоследнаШанса#МакедонскиКонцепт

Publiée par Петар Богојески – Petar Bogojeski sur Lundi 6 juillet 2020

Advertisements

Поврзани вести