НАЈНОВИ ВЕСТИ

БОБАН НИКОЛОВ ПРЕД ПОТПИС СО НОВИОТ ЧЛЕН НА КАЛЧО ЛИГАТА САЛЕРНИТАНА

Бобан Николов е пред потпис со Салернитана која по 23 години се врати во Серија А. Нашиот репрезентативен играч за врска е ослободен од Лече и може да се пресели од источниот на западниот брег од чизмата и да го засили тимот од провинцијата Кампања деновиве за што пишува и Спортмедиасет. Ако се исполни, тоа ќе биде трет Македонец во Калчото во следната сезона и тоа без решен статус на Горан Пандев.

КАТЕГОРИИ
Споделете ja веста