Без вода корисниците од улица „Методија Шаторов Шарло“

Прекин на водоснабдувањето денеска од 08:45 часот ќе имаат корисниците од улица „Методија Шаторов Шарло“ бб, пред зграда Порта, во општина Аеродром.

ЈП „Водовод и канализација“ – Скопје информира дека прекин на водоснабдувањето ќе има поради изведување на водоводен приклучок ф-160 мм на улицата „Методија Шаторов Шарло“ бб.

КАТЕГОРИИ
Споделете ja веста