НАЈНОВИ ВЕСТИ

Без вода денеска ќе бидат дел од корисниците на улицата „Миле Поп Јорданов“ во населба Козле

Без вода денеска ќе бидат корисниците на дел од улица „Миле Поп Јорданов“ во населба Козле, од 27 па нагорните броеви.

Прекинатото водоснабдување, како што информира јавното претпријатие „Водовод и канализација“ – Скопје е поради уличен дефект на водоводна мрежа Ф 150м.м.на улицата „Миле Поп Јорданов“ со раскрсница на улица „Брадфорска“

Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 9 часот до завршување на дефектот.

КАТЕГОРИИ
Споделете ja веста