рекин на водоснабдувањето денеска од 11:40 часот имаат корисниците од улиците „Јабланица“ и „Саса“ во општина Кисела Вода.

ЈП „Водовод и канализација“ – Скопје информира дека прекинот во водоснабдувањето е поради уличен дефект ф-1 на улицата „Јабланица“ број 18.

Advertisements

Поврзани вести