„Беса“- играна серија, од понеделник до петок во 22:30 часот

Понеделник, 22:30 е терминот резервиран за ова филмско остварување кое ги задоволи вкусовите и на најпребирливите филмски критичари.

Новата серија „Беса“ е создадена според вистинска приказна, токму затоа брзо стана хит во целиот регион.

Во продолжение погледнете го трејлерот.

Една случајна сообраќајна незгода ќе испреплете три човечки судбини. Приказна инспирирана од вистински настани.Новата хит серија „Беса“ започнува од понеделник во 22:30 на Алфа.

Publiée par Alfa Televizija sur Vendredi 14 août 2020
Advertisements