});

Мицкоски повика на протест во недела: Нема ниту датум за преговори со ЕУ, ниту безусловна покана за НАТО затоа што имаме неспособна Влада

Нема да чуете анализа за тоа дека луѓе умираат во ходниците во болниците, додека пак здравството сè уште е недопрено

Read more