Author: Костадин Делимитов

Катица Јанева од затвор секој ден ќе оди на работа во адвокатска канцеларија на синот

Катица Јанева од затвор секој ден ќе оди на работа во адвокатска канцеларија на синот

Поранешната специјална обвинителка Катица Јанева се вработила во адвокатската канцеларија на нејзиниот син Лазар Јанев. За новото вработување Јанева која беше осудена на седум години ... Прочитај повеќе

Ќерката на Мира „Дизел“ вработена во ГОБ „8 Септември“

Ќерката на Мира „Дизел“ вработена во ГОБ „8 Септември“

На огласот за вработување во ГОБ „8 Септември“ вработенa е ќерката на пратеничката Мира Стојчевска, познатата како Мира Дизел. За вработувањето на Александра Стојчевска сведочат ... Прочитај повеќе