Алфа

Мицкоски: Ќе го повикам народот да не отвора врата на попишувачите ако здравствено не се обезбеди процесот, здравјето нема реприза

Во “Што не е јасно” на Алфа телевизија вечерва претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски истакна…

Илиевски: Состојбите на дел од универзитетите се алармантни и загрижувачки, манипулациите со Законот за високо образование се бројни

Состојбите кои се однесуваат на функционирањето на дел од универзитетите во нашата држава се алармантни…

Поврзани вести