Aнкета на Aлфа: што би направиле, ако пронајдете 200 евра?

Aлфа им даде шанса на политичарите да одговорат на едно обично прашање…што би направиле доколку би нашле 200 евра на улица, а притоа е празник и нема каде да ги пријават.

КАТЕГОРИИ
Споделете ja веста