Алфа во пред домот на Јанева во Гевгелија – соседите зачудени од апсењето на нивната сограѓанка

Телевизија Алфа беше во Гевгелија, родниот град на специјалната јавна обвинителка Катица Јанева, односно онаму каде таа ја започна својата кариера. Освен во нејзиниот дом во Скопје, полицијата изврши претрес и во домот непосредно до центарот на Гевгелија.

Во продолжение целото видео од Гевгелија, но и што мислат граѓаните за апсењето на Катица Јанева.

Борис Грујоски