Алфа во обиколка низ Скопје за време продолжениот полициски час

Мирно за продолжениот полициски час. Алфа направи обиколка низ Скопје за време на карантинот. Тргнавме од Центар, спрема Чаир, Аеродром, па во Карпош. Сликата секаде беше речиси иста, по некоја кола, и полиција по улиците.

Инаку, на целата територија на државата денеска е во сила забраната за движење, што почна вчера во 11 часот и ќе трае до утре во 5 часот, а со цел спречување на ширењето со пандемијата на Ковид-19.

Борис Грујоски беше во обиколка на Скопје.

КАТЕГОРИИ
Споделете ja веста