АЛФА ТВ објавува оглас за актери

Алфа телевизија објавува оглас за вработување на актери и актерки на возраст од 20-35 години.

Заинтересираните кадидати и кандидатки потребно е да испратат своја биографија на маил а[email protected] .

Избраните кандидати ке бидат контактирани и повикани на аудиција во просториите на АЛФА ТВ.

КАТЕГОРИИ
Споделете ja веста