АЛФА ТВ го проширува тимот

АЛФА ТВ има потреба од референт за човечки ресурси. (HR)

Потребни квалификации:

-Високо образование

-Со или без работно искуство

-Солидно познавање на Англиски јазик

-Динамична и комуникативна личност

За да аплицирате потребно е да испратите ваша кратка биографија и мотивациско писмо.

Вашите апликации ги очекуваме на: [email protected]

КАТЕГОРИИ
Споделете ja веста