АЛФА ЕКСКЛУЗИВНО: Ангеловска ги повлекла парите на 2 месеца пред распадот на Еуростандард

Имала ли министерката за финансии интерни информации дека Еуростандард ќе пропадне за да си ги извади парите навреме? Нина Ангеловска ги повлекла парите од Еуростандард во јануари и јуни годинава, односно последната промена е направена само два месеци пред Народната банка да и ја одземе дозволата за работа на банката.

Гледајте повеќе во вестите на Алфа во 12:30

КАТЕГОРИИ
Споделете ja веста