АГЕНЦИЈАТА ЗА МЛАДИ И СПОРТ ДЕНЕСКА ГИ ПРОГЛАСУВА НАЈДОБРИТЕ СПОРТИСТИ ЗА 2020. ГОДИНА

Денеска Агенцијата за Млади и спорт го избира најдобриот спортист во Македонија или попрецизно ги сумира резултатите што ги дадоа на повиканите спортски федерации и медиуми. Свеченоста на која ќе биде презентиран изборот и тоа во неколку категории ќе се одржи вечерва во Спортскиот центар Борис Трајковски во Скопје.

КАТЕГОРИИ
Споделете ja веста