„Аџибадем Систина“ создаде дијагностички имиџинг-центар, за откривање на сите болести во рана фаза

Со инвестиција од над 20 милиони евра од отворањето до денес, Клиничката болница „Аџибадем Систина“ го создаде најмодерниот дијагностички имиџинг–центар во регионот, со најсовремена медицинска технологија, која се користи и во најреномираните болници во светот.