А1 со предновогодишни понуди

A1 со предновогодишни изненадувања за корисниците… со новиот пакет во склоп на новогодишните празници операторот нуди 20 гига интернет, подобрена апликација како и можност за прв пат да се земат два смартфона по цена за еден.

На првата конференција откако операторот се ребрендира беа истакнати и други изненадувања, едно од тие беше мобилна, фиксна и интернет понуда без обврзувачки договор..

Инаку, на телекомуникациската компанија во последниов месец и се приклучиле 250.000 нови корисници.

Симона Србиноска

КАТЕГОРИИ
Споделете ja веста