542 приговори поднесуваат студентите само од УКИМ кои извисија за платежна картичка „Купувам домашно“

Поднесени 542 приговори од студентите на Универзитетот Св. Кирил и Методиј за проблем со платежната картичка „Купувам домашно“ или не добивање на истата. Разговор со Борјан Ефтимов од Факултетското студенско собрание на Правениот факултет при УКИМ.

КАТЕГОРИИ
Споделете ja веста