ПРЕТСЕДАТЕЛСКИ ИЗБОРИ 2019 – Што може да очекуваме?

Гости: проф.д-р ИВАНКА ВАСИЛЕВСКА – ИК НА ВМРО – ДПМНЕ АЛБЕРТ МУСЛИУ -ADI