30 години од основањето на ВМРО-ДПМНЕ

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски со видео честитка на својата фејсбук страница по повот роденденот на партијата.

Под парола „Една идеја, Македонија!“, Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ го честиташе јубилејот од 30 години од основањате на ВМРО-ДПМНЕ.

 

Видео обраќање по повод 30 години ВМРО – ДПМНЕ

Идејата на ВМРО-ДПМНЕ тогаш и сега и во иднина ќе биде, МАКЕДОНИЈА.Нека е вечно и вековито победничко ВМРО-ДПМНЕ! Нека е вечна и вековита идејата за Македонија!

Posted by Hristijan Mickoski on Wednesday, June 17, 2020

Advertisements