НАЈНОВИ ВЕСТИ

Османи изгледа се освести: И по уставните измени, Бугарија ќе има нови барања

Османи изгледа се освести: И по уставните измени, Бугарија ќе има нови барања

Бујар Османи е свесен дека зад барањето за уставни измени се кријат нечесни бугарски барања, но и натаму инсистира дека тие мора да се случат. ... Прочитај повеќе

Oвошјето и зеленчукот поветинија за 10%, ама експресно дел од производите ги снема од рафтовите на маркетите

Oвошјето и зеленчукот поветинија за 10%, ама експресно дел од производите ги снема од рафтовите на маркетите

2023-та или 1993-та? Сликите од раните 90-ти се повторуваат во дел од маркетите откако доматите, пиперките и јајцата ги снема од рафтовите по замрзнувањето на ... Прочитај повеќе

Постои ли вистинска волја да се расчисти скандалот во затворот Идризово?

Постои ли вистинска волја да се расчисти скандалот во затворот Идризово?

Затворска и комична приказна за добар ПИ АР или вистинска волја на институциите да го расчистат хаосот и евентуалната корупција во затворот Идризово? Затворот, Управата ... Прочитај повеќе

150 производи добиваат „ добра цена“ во Тинекс

150 производи добиваат „ добра цена“ во Тинекс

Тинекс ги намалува цените на производите на 150 производи. Компанијата воведува „ добра цена “ и за категории на производи кои не се замрзнати од ... Прочитај повеќе

За првпат пратеник известител, Николоски во мониторинг мисија во БиХ

За првпат пратеник известител, Николоски во мониторинг мисија во БиХ

Пратеникот Александар Николоски, како известител определен од Мониторинг комисијата на Парламентарното собрание на Советот на Европа, учествува во мисија за утврдување на фактите во Босна ... Прочитај повеќе