Месец: м.г

„Гласен текстилец“ бара да се заштитат вработените во обезбедувањето на државните институции преку „Никоб“

Без додатоци за работа во смена, празници, минат труд, исплата на плата од 100денари до...

Инспекцијата го „чешлаше“ Кванташки, се контролираат трговците со овошје и зеленчук

Магацините во Кванташкиот пазар во Скопје тресени од пазарната инспекција. Во друштво на финансиската полицаја,...

Шаќири и Грковска со куса меморија: Не се сеќаваат што бидна со аферата за министерот кој стана доцент без диплома

Министерот за образование Јетон Шакири станал доцент на универзитетот во Струга без нострифицирана диплома, тврди...