Семејството на убиениот Македонец во Бугарија ги демантира информациите дека Игор бил педофил, а најавува и тужба

Семејството на убиениот Македонец во Бугарија ги демантира информациите дека Игор бил педофил, а најавува и тужба

„За нашиот Игор може се’ да се рече, дека бил секаков, ама педофил - е голема лага. Зошто некој се обидува и мртов да го ... Прочитај повеќе

Знаеме ли што јадеме? ЕУ го забрани, ама Македонците уште го конзумираат: Титаниум диоксид и натаму е додаток во дел од храната 

Знаеме ли што јадеме? ЕУ го забрани, ама Македонците уште го конзумираат: Титаниум диоксид и натаму е додаток во дел од храната 

Титанум диоксид - небезбеден генотоксичен додаток во храната. Европската Унија го забрани за користење, но даде рок за прилагодување, па затоа се уште може да ... Прочитај повеќе

Алфа анализа: Замрзни-одмрзни одлуките на власта не им помогнаа ни на стопанствениците ни на граѓаните, а можеше подобро

Алфа анализа: Замрзни-одмрзни одлуките на власта не им помогнаа ни на стопанствениците ни на граѓаните, а можеше подобро

Замрзни одмрзни замрзни.  Владата во обид да ја заузда инфлацијата цела година игра топло - ладно со граѓаните и фирмите со носење и укинување на ... Прочитај повеќе

Трајанов за Алфа: Нема потреба од работна група, законот за една изборна единица го блокираат СДСМ и ДУИ и вазалството кон Али Ахмети

Трајанов за Алфа: Нема потреба од работна група, законот за една изборна единица го блокираат СДСМ и ДУИ и вазалството кон Али Ахмети

Воопшто нема потреба од формирање работна група. Ако навистина постоела волја кај власта да се изгласаат реформите во изборниот законик, тоа ќе го стореле веднаш ... Прочитај повеќе

Кој ќе стигне носи туристи и ученици на екскурзии, зошто се изигрува законот за туризам?

Кој ќе стигне носи туристи и ученици на екскурзии, зошто се изигрува законот за туризам?

Охрид станува туристичко „Елдорадо”, а акедонија златна земја во која преку ноќ се обогатуваат луѓе кои изигрувајќи го законот за туризам, на своја рака организираат патувања ... Прочитај повеќе